Mijn naam is Chantal van Heeswijk en sinds ik in 2001 ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen werk ik fulltime en met veel enthousiasme als diëtist. Dit vanwege het feit dat ieder mens uniek is en andere wensen en behoeftes heeft. Sinds 1 januari 2009, ben ik de trotste eigenaresse en oprichtster van Praktijk Change; voor mezelf ook een mooie “Change”.

Hiervoor ben ik ruim 6 jaar werkzaam geweest als diëtist in de thuiszorg (in o.a. gezondheidscentrum Tarwezigt en Zuiderkroon) en 1 jaar bij Diabetes Centrum Rijnmond. Daarnaast ben ik maatschapslid geweest van een diëtistenpraktijk in Leiden. In deze periode heb ik veel cursussen en voorlichtingen opgezet en uitgevoerd.

Ik werk graag multidisciplinair omdat dit een verrijking is voor de cliënt en beleef daar zelf veel plezier aan. Ik ben dan ook al jaren betrokken bij verschillende projecten in de eerste lijn waaronder bijvoorbeeld het “Kroonluchter” project; ketenzorg voor de COPD patiënt. En in de afgelopen jaren ben ik zowel bij het ontwikkelen als uitvoeren actief betrokken bij het project Samen Gezond eten en Bewegen.  Sinds november 2018 ook gekwalificeerd als diëtist-leefstijlcoach. Nu dus ook officieel de aantekening leefstijlcoach in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Naast mijn eigen praktijk ben ik ook sinds 1 mei 2008 werkzaam als diëtist bij Capri Hartrevalidatie. Cardiologie blijf ik heel fascinerend vinden en ik werk graag met hartpatiënten.

linked_in_linkkopie