Mijn naam is Chantal van Heeswijk en sinds ik in 2001 ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen werk ik fulltime en met veel enthousiasme als diëtist. Dit vanwege het feit dat ieder mens uniek is en andere wensen en behoeftes heeft. Sinds 1 januari 2009, ben ik de trotste eigenaresse en oprichtster van Praktijk Change; voor mezelf ook een mooie “Change”.

Hiervoor ben ik ruim 6 jaar werkzaam geweest als diëtist bij Thuiszorg Rotterdam (in o.a. gezondheidscentrum Tarwezigt en Zuiderkroon) en 1 jaar bij Diabetes Centrum Rijnmond. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van cliënten met uiteenlopende ziektebeelden en heb ik veel voorlichtingen opgezet en uitgevoerd.

Ik werk graag multidisciplinair omdat dit een verrijking is voor de cliënt en beleef daar zelf veel plezier aan. Ik ben dan ook al jaren betrokken bij verschillende projecten in de eerste lijn waaronder bijvoorbeeld het “Kroonluchter” project; ketenzorg voor de COPD patiënt. En in de afgelopen jaren ben ik zowel bij het ontwikkelen als uitvoeren actief betrokken geweest bij het project Samen Sportief In Beweging. Dit is inmiddels opgenomen in de basisverzekering.

Binnen DiëtistenCoalitie010 ben ik verder ook erg actief. DC010 is een mooie regionale samenwerking met een duidelijke visie: “Voeding eerst”. Door onze krachten te bundelen willen we de gezondheid en kwaliteit van leven van Rotterdammers verbeteren.

Sinds november 2018 ben ik gekwalificeerd als diëtist-leefstijlcoach en heb ik officieel de aantekening leefstijlcoach in het Kwaliteitsregister Paramedici gekregen.

Naast mijn eigen praktijk ben ik ook sinds 1 mei 2008 werkzaam als diëtist bij Capri Hartrevalidatie. Cardiologie blijf ik heel fascinerend vinden en ik werk graag met hartpatiënten.

Ik ben gespecialiseerd in Hart & Vaatziekten, COPD, diabetes mellitus, ondervoeding (bij kwetsbare ouderen en oncologie), prikkelbare darmsyndroom (incl. FODMAP-beperkt dieet), overgewicht en obesitas.

linked_in_linkkopie

Mijn naam is Milan Frenk en sinds 2020 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Op jonge leeftijd leerde ik hoe belangrijk voeding kan zijn. Via sport kwam ik erachter dat timing, de hoeveelheid voeding en bepaalde voedingsstoffen cruciaal zijn om resultaten te behalen. Daarom ben ik na mijn sportopleiding tot Sport- en Bewegingscoördinator, Voeding en Diëtetiek gaan studeren. Sinds een aantal jaar werk ik dan ook met veel plezier als diëtist en personal trainer.

Ik ben betrokken en behulpzaam zonder daarbij te zullen oordelen over cliënten. Het belangrijkste als diëtist is dat ik een advies op maat kan geven. Daarbij werk ik graag samen met de cliënt zodat we beide richting kunnen geven aan het gesprek.

Door werk in het buitenland ben ik in aanraking gekomen met verschillende eetculturen, zoals de Turkse, Italiaanse en Indiase keuken. Naast mijn werk vind ik het leuk om lekker te koken, te sporten of gewoon gezellig met vrienden een hapje te eten.

Mijn aandachtsgebieden zijn: overgewicht en obesitas, voeding en sport, diabetes mellitus (inclusief koolhydraatbeperking), hoog cholesterol, hoge bloeddruk, COPD en ondervoeding.

linked_in_linkkopie