Disclaimer
U kunt onze website bezoeken zonder persoonlijke gegevens vrij te geven. Vult u uw persoonsgegevens in bij het aan- of opvragen van informatie dan worden deze gegevens enkel voor dit doel gebruikt. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Het ingegeven mailadres bij contactgegevens wordt enkel gebruikt om u te berichten over de door u aangevraagde informatie of mededelingen, bij verzending gaat u hiermee dan automatisch akkoord.

Website
Aan de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorg besteed. Toch kan de Praktijk Change op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Praktijk Change aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van haar website.

Links en verwijzigen naar externe websites
Op de website van Praktijk Change bevinden zich links naar externe websites. Praktijk Change is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Ook niet voor de privacybescherming van de bezochte website’s.